XXXTentacionin murhasta epäilty haluaa vapaaksi – syynä koronavirus

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nousevaa uraa tehnyt räppäri XXXTentacion, oikealta nimeltään Jahseh Dwayne Onfroy, ammuttiin kuoliaaksi kesäkuussa 2018 Floridassa. Poliisi pidätti sittemmin neljä tähden murhasta epäiltyä miestä.

Nyt ensimmäisenä pidätetty epäilty, Dedrick D. Williams, on pyytänyt tuomarilta vapautusta vankilasta takuusummaa vastaan. Vangin mukaan hän pelkää koronaviruksen saamista heikon immuunijärjestelmänsä vuoksi. Williams väittää vartijan tartuttaneen viruksen tahallaan yhteen vankiin eikä vankilassa hänen mukaansa tehdä tautitestejä.

TMZ-sivston mukaan Williams vannoon tuomarille kirjoittamassaan kirjeessä, ettei hän ollut osallinen XXXTentacionin murhaan. Pidätetty anelee vapautumista takuita vastaan ainakin niin pitkäksi aikaa, kunnes pandemia on ohi. Williamsin lisäksi Michael Boatwright, Trayvon Newsome ja Robert Allen ovat syyteharkinnassa räppärin murhasta.