Heidi Klumin kaula-aukko yllätti – rinnat pursuivat paidan sisältä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Saksalaissyntyinen malli ja televisiojuontaja Heidi Klum tuomaroi muotiin keskittyvää Making the Cut -realityohjelmaa. Kilpailun finaaliin malli oli pukeutunut hyvin näyttävään mekkoon, joka korosti naisen rintoja. Asu sai sosiaalisessa mediassa paljon kritiikkiä osakseen.

Heidi Klumin asu oli kiiltävää materiaalia ja siinä oli hyvin avara kaula-aukko. Naisen rinnat oli nostettu esiin niin, että ne olivat lähes puristua ulos mekosta kaula-aukon kautta. Klumin asukuvat lähtivät nopeasti kiertämään Twitterissä ja niistä tehtiin meemejä.

Moni on ihmetellyt julkaisemissaan kuvissa, että miten 46-vuotias Heidi Klum voi tosissaan tuomaroida muotisuunnittelijoiden luomuksia kun hän itse pukeutuu niin mauttomasti. Osa katsojista oli jopa epäillyt, että rinnat olivat tulleet mekon mukana ja osa oli sitä mieltä, että mallin on täytynyt pukea asu vahingossa väärin päin ylleen.