Kylie Jenner TikTokissa huumorilinjalla – parodiat perheenjäsenistä huvittavat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet julkisuuden henkilöt ovat alkaneet siirtymään Instagramista myös TikTokin puolelle ja tekemään huvittavia tanssivideoita faniensa iloksi. Etenkin nyt koronaviruksen aikana monilla on ollut aikaa opetella tansseja ja keksiä huvittavaa sisältöä nuorten suosimaan sovellukseen.

Realitytähti ja kosmetiikka-alan menestyjä Kylie Jenner teki TikTokissa oman debyyttinsä aiemmin imitoimalla hänen siskoaan Kourtney Kardashiania. 22-vuotias nainen on päättänyt jatkaa huumorilinjalla pitämällä videoidensa tyylilajina edelleen hauskat parodiat. Imitoinnin kohteeksi nainen valitsi jälleen omat perheenjäsenensä.

Kylie Jenner julkaisi nyt useamman huvittavan videon, jotka hän on kuvannut ystävänsä Anastasia Karanikolaoun kanssa. Videoille Jenner on valinnut ääniraidat Kardashianit-televisiosarjan kohtauksista, joissa hänen äitinsä ja vanhemmat sisaruksensa ovat hänen mielestään käyneet naurettavia keskusteluja. Kylie Jenner pitää hauskaa myös Kim Kardashianin kustannuksella esittäessään tilanteen, jossa Kim itki kadonneen timanttikorvakorunsa perään.

View this post on Instagram

this is glendale

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

you are cute jeans @krisjenner @kendalljenner

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on