Saara Aalto meni naimisiin Meri-rakkaansa kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen laulaja-lauluntekijä Saara Aalto on paljastanut purjehtineensa avioliiton satamaan. Tähti on mennyt kaikessa hiljaisuudessa naimisiin kumppaninsa Meri Sopasen kanssa.

Saara Aalto paljasti onnellisen uutisen tiedotteessaan. Myös tähden managerina toimivan Merin sukunimi on avioliiton myötä Aalto. Tämänhetkisen maailmantilanteen vuoksi varsinaiset hääjuhlat järjestetään myöhemmässä vaiheessa.

Saara ja Meri ovat myös aloittamassa yhteisen podcastin. No Fear – Rohkeampi minä -podcastin ensimmäinen jakso julkaistaan 2. toukokuuta. Sitä ennen, 1. toukokuuta, Saara Aallon Facebook-sivuiilla nähdään ilmainen Queens Live! -konsertti tähden syntymäpäivän kunniaksi.

 

View this post on Instagram

HAPPY NEWS!!❤️🌟 First of all, we got married and Meri is now officially Meri Aalto (love you @meriaaltoofficial).. still waiting for the wedding though..🙈 And this is the name Meri wanted to use now that we are going to announce some amazing new projects!😍 . 🌟 We have dreamt about building our No Fear brand and now finally we had time to do it! We are launching our ”No Fear – Rohkeampi minä” – podcast (in Finnish) on my bday 2.5. at 00! We’ll be talking about dreams, success, wellbeing and struggles of life in an honest and entertaining way. Get inspired and listen it here: ➡️www.nofear.company⬅️! 🌟 . 🌟 Also we have always wanted to build a school and now it’s happening virtually! This is our No Fear School ➡️www.nofearschool.com⬅️ The first course is my ”SINGING MASTERCLASS” which is a 5-week online singing course! I’ve learnt so much about singing in my life and I’ve put it all into this! Whether you’re a beginner or a pro, this is for YOU! ❤️ . Thank you so much for your support and living this #nofear2020 life with us, keep on dreaming ❤️ ————— Nyt tulee niin paljon onnellisia uutisia, että HUH! ❤️ Ensinnäkin meidät on vihitty ja Meri on nyt jo hetken ollut virallisesti @meriaaltoofficial ❤️ Häitä ei olla päästy vielä juhlimaan, mutta niitä odotellessa… Ja tällä nimellä Meri halusi myös lähteä toteuttamaan meidän uusia projekteja, joista saadaan vihdoin teille kertoa! . 🌟Ollaan pitkään unelmoitu meidän No Fear-brändin kasvattamisesta.. Meidän yksi iso haave on ollut puhua unelmista, hyvinvoinnista, menestymisestä, elämän haasteista rehellisesti ääneen ihmisille, ja niinpä mun synttäripäivänä 2.5 klo00 me julkaistaan ”No Fear – Rohkeampi minä”-podcast! Podcastia pääsee kuuntelemaan ilmaiseksi meidän uusilla nettisivuilla: ➡️www.nofear.company⬅️ . 🌟Tämän lisäksi ollaan pitkään haluttu avata koulu… ja niinpä nyt avautuu meidän No Fear School!➡️www.nofearschool.com⬅️ Koulun eka kurssi on multa paljon toivottu ”SINGING MASTERCLASS”, joka on 5 viikon laulukurssi, mihin oon kasannut kaiken tärkeän, mitä oon laulamisesta näiden vuosien aikana oppinut❤️ Tule mukaan! Kiitos kaikille rakkaudesta❤️ #nofear2020

A post shared by Saara Aalto (@saaraaalto) on