Sarah Michelle Gellar värjäsi hiuksensa pinkiksi – lastensa kiusaksi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Karanteeni ja sosiaalinen eristäytyminen ovat saaneet ihmiset tylsistymään siihen pisteeseen saakka, että moni on alkanut leikkimään kotonaan parturikampaajaa. Nyt myös näyttelijä Sarah Michelle Gellar päätti värjätä hiuksensa vaaleanpunaisiksi kotioloissa.

Sarah Michelle Gellar julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa hän esittelee juuri värjäämiään hiuksia. Nainen värjäsi hiuksensa vaaleanpunaiseksi yrittäessään kotona keksiä uusia luovia keinoja hänen lastensa nolaamiseksi. Hiusväri näytti kuitenkin todella hyvältä kaunottaren kutreilla, minkä moni onkin kommenteissaan huomauttanut.

Hollywood-tähti Sarah Michelle Gellar nousi suureen julkisuuteen aikoinaan Buffy, vampyyrintappaja -sarjan myötä. Tällä hetkellä 43-vuotias näyttelijä on kuitenkin pitänyt näyttelemisestä hieman taukoa ja keskittynyt perheeseensä, johon kuuluu puoliso Freddie Prinze Jr. ja kaksi lasta Charlotte ja Rocky.

View this post on Instagram

#quarancolor #roseallday (or until it fades out)

A post shared by Sarah Michelle (@sarahmgellar) on