Anastasia Karanikolaou seksikkäänä Skimseissä – tukee Kardashianin yritystä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaliforniassa asuva kaunotar Anastasia Karanikolaou on tullut monille tunnetuksi sosiaalisessa mediassa julkaisemistaan upeista kuvista. Suurempaan suosioon nainen on kuitenkin noussut ystävystyttyään Kylie Jennerin kanssa ja esiinnyttyään useissa yhteiskuvissa realitytähden kera.

Anastasia Karanikolaou on julkaissut viime aikoina paljon näyttäviä bikinikuvia ja esitellyt hänen rentoa elämäntyyliään karanteenissa. Nyt nainen julkaisi kuvan, jossa hänet nähdään Kim Kardashianin suunnittelemissa alusvaatteissa.

Näyttävässä kuvassa Anastasia Karanikolaou istuu keittiön tason päällä ja esittelee Skims-merkkistä toppia ja alaosaa. Nainen näyttää upealta alusvaatteissa, jotka istuvat hänen kurvikkaalle vartalolleen täydellisesti. Kuvan yhteydessä Karanikolaou kertoi rakastavansa Skimsejä antaen tukensa julkisesti Kim Kardashianin yritykselle.

View this post on Instagram

i ❤️ @skims

A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on