Varastaako koira kissan ruoat? Omistaja päätti selvittää mysteerin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ruokahetket voivat osoittautua haasteellisiksi usean lemmikkieläinten talouksissa. Esimerkiksi kissat täytyy usein ruokkia niin, ettei koira pääse hotkimaan annosta niiden silmien edestä.

Tuoreella Youtube-videolla tutustutaan samojedinkoira Milkyn ja GB-kissan ruokailuhetkeen. Koiralla on tapana himoita kissanruokaa, mutta se ei syyllisty ruokavarkauteen omistajan ollessa paikalla. Mies halusi selvittää onko Milky yhtä kuuliainen myös hänen ollessa poissa paikalta.

Eläinkaverusten ruokailua kuvannut kamera paljasti Milkyn kiusauksen olleen suuri koiran huomatessa ettei sitä vahdita. Kuuliainen koira ei kuitenkaan varasta GB:n ruokaa vaan päätyy ainoastaan nuolemaan tähteet sen kupin ympäriltä. Lemmikkien omistaja kertookin Milkyn olevan aina huomaavainen kissakaveriaan kohtaan.