Uutistoimittaja narahti uskottomuudesta etäraportissa – rakastajatar alastomana taustalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Espanjalainen uutisankkuri Alfonso Merlos on jäänyt kiinni uskottomuudesta tyttöystävälleen, Big Brotherista kuuluisuuteen nousseelle Marta Lópezille. Syynä on kotona kuvattu livelähetys, jonka aikana miehen taustalla vilahti vieras ja alaston nainen.

Merlos teki Estado de Alarma -kanavan lähetystä livenä Youtubeen, kun yhtäkkiä 41-vuotiaan uutisankkurin taustalla keimaili miehen työkaveri, Alexia Rivas. Katsojat olivat kummissaan. Merlos sanoi myöhemmin, että hän oli tauolla oman tyttöystävänsä kanssa hurjan riidan päätteeksi.

Maria López myönsi, että pariskunta oli riidellyt ja olleet sen takia neljä päivää tauolla. Alexia Rivas kuitenkin kertoi Socialité-lehdelle, että hän on tapaillut Merlosia kolme viikkoa.