Anne Hathaway osallistui somehaasteeseen – pukeutui pelkkään tyynyyn

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Anne Hathaway on tullut monille tunnetuksi hänen rooleistaan muun muassa Prinsessan päiväkirjat ja Paholainen pukeutuu Pradaan -elokuvissa. Nainen on keskittynyt kuitenkin viime aikoina perheeseensä saatuaan puolisonsa Adam Shulmanin kanssa viisi kuukautta sitten toisen pojan.

Nyt 37-vuotias Anne Hathaway päätti ottaa osaa suosittuun sosiaalisessa mediassa kiertäneeseen haasteeseen, jossa naiset ja miehet ovat pukeutuneet pelkkään tyynyyn. Nainen suoritti tyynyhaasteen omalla tyylillään ja stailasi kuvan niin, että se muistutti kaikkia hänen vanhasta roolistaan Prinsessan päiväkirjat -elokuvassa.

Kuvassa nainen on kiinnittänyt vartaloonsa useamman tyynyn. Hathaway on asustanut tyylin maihareilla ja kuulokkeilla, mikä tuo mieleen heti hänen suositun elokuvaroolinsa. Sen lisäksi tähti lainasi elokuvan repliikkiä selittääkseen myöhäistä osallistumistaan kuvahaasteeseen. ”Kuningatar ei ole koskaan myöhässä. Kaikki muut ovat vain liian aikaisin paikalla”, Hathaway selitti kuvatekstissään.