Courtney Stodden nakuili somessa – poseeraus liian pitkälle?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Courtney Stodden nousi aikoinaan kuuluisuuteen mentyään 16-vuotiaana naimisiin itseään 34 vuotta vanhemman näyttelijä Doug Hutchinsonin kanssa. Teinivaimon maine on seurannut tähteä, vaikka hän on jo 25-vuotias. Courtney Stodden on viime aikoina pitänyt sosiaalisen median seuraajansa tyytyväisenä julkaisemalla usein kuvia itsestään vähäpukeisena.

View this post on Instagram

Courtney Stone #SharonStone #SexualEmpowerment #basicinstinct

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on

Nyt Courtney on juhlistanut toukokuun alkua poikkeuksellisen näyttävällä kuvalla (linkki tässä), jossa hän poseeraa alastomana. Kuvassa takavuosien teinivaimolla on yllään vain vaaleanpunaiset lateksisaappaat ja vaaleanpunaiset enkelin siivet. Kuva hipoo jo Instagramin rajoja, vaikka varsinaiset intiimit paikat ovatkin piilossa.

Courtney Stoddenin runsaasti huomiota herättänyt kohuliitto tuli taannoin päätökseen hänen erottua Doug Hutchinsonista. Päätös erosta tapahtui jo vuonna 2017, mutta ero astui virallisesti voimaan vasta maaliskuussa 2020.