Kylie Jenner muutti tyyliään – luonnollisuus ihastutti faneja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kylie Jenner on tunnettu siitä, että hän muuttaa tyyliään tiuhaan tahtiin. Oman kosmetiikka-alan yrityksen luojana naisen kasvoilla nähdään yleensä paksu kerros meikkiä, mutta nyt Jenner yllättikin paljon luonnollisemmalla tyylillään.

Kylie Jenner julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kaksi lyhyttä videoleikettä, joissa nuori nainen nähdään hyvin luonnollisessa tyylissä. Jenner on totuttu näkemään tummissa ja näyttävissä meikeissä, mutta tähden puhdaskin meikkityyli sai fanit ihastelemaan naisen luonnollista kauneutta ja itsevarmuutta.

Uusista kuvista voidaan myös nähdä, että tähti on kesää kohti päättänyt vaalentaa hiuksiaan. 22-vuotias Kylie Jenner värjäsi hetki sitten hiuksensa tummista ruskeiksi, mutta nyt hän on vaalentanut kutrejaan entisestään ja lisännyt vaaleita raitoja kehystämään hänen kasvojaan.

View this post on Instagram

@kylieskin 🤍

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on