Angelina Jolie: ”Kotikoulu on vaikeampaa vanhemmille kuin lapsille”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Angelina Joliella on kuusi lasta. Hän on viettänyt kotikaranteenia lastensa kanssa kotikoulussa opettaen. Hänen onnekseen kaikki perheen lapset ovat jo yli 11-vuotiaita ja nainen itse on korkeasti koulutettu. Silti Jolie myöntää, että kotikoulun ylläpitäminen voi olla vaikeaa.

– Me olemme kaikki karanteenissa ja meillä sujuu ihan hyvin. Tosin kaksi asiaa, jotka vaikuttavat lapsiini eniten koulujen ollessa kiinni on opetus ja sen taso. Tiedän, että vanhemmat ympäri maata kohtaavat haasteita kotikoulun järjestämisessä lapsia enemmän, Angelina Jolie kertoi Time-julkaisussa.

Hän on myös huolissaan lähisuhdeväkivallan lisääntymisestä kodeissa. Hän haluaisi suojella kaikkia maailman heikossa asemassa olevia lapsia, jotka ovat todella haavoittuvaisia karanteenioloissa. Hän lahjoitti äskettäin miljoona dollaria vähävaraisten perheiden ruoka-apuun.