Innokas leipuri himoitsi kuorrutusta liian läheltä – hiukset kiertyivät vatkaimeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Karanteenin ja sosiaalisen eristäytymisen vuoksi moni perhe on viettänyt aikaa yhdessä kotona viimeisten viikkojen aikana enemmän kuin koskaan. Eräs perhe oli päättänyt alkaa leipomaan yhdessä kuppikakkuja, joita he eivät koskaan aiemmin olleet valmistaneet.

Vanhemmat olivat kahden tyttärensä avustuksella päättäneet alkaa yhdessä leipomaan. Äiti ja vanhempi tytär olivat tekemässä taikinaa kuppikakkuihin kun taas isä ja nuorempi tytär olivat vastuussa kuorrutuksesta. Ennen kuin äiti oli huomannutkaan hänen viisivuotias tyttärensä oli jo joutunut pulaan.

Surkuhupaisalla YouTube-videolla nähdään miten pienen tytön hiukset ovat kiertyneet sähkövatkaimen ympärille. Tyttö oli laittanut päänsä liian lähelle vatkainta ihastellessaan makeaa kuorrutusta, että vatkain oli onnistunut nappaamaan hiuksista tiukan otteen. 

Onneksi tilanteen tasalla ollut isä oli ehtinyt nopeasti sammuttamaan laitteen ennen kuin se ehti repimään lapsen hiuksia. Tyttö pyytää perhettään irrottamaan hiukset saksia käyttämällä, mutta vanhemmat yrittävät kuitenkin päättäväisesti kiertää hiukset vapaaksi ilman niiden leikkaamista.