Paris Hilton julkaisi kuvakoosteen takavuosilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirikaunotar Paris Hilton on onnistunut vuodesta toiseen pitämään oman näyttävän tyylinsä. Tällä kerralla hän poseerasi Juicy-vaatemerkille kuvissa, jotka saavat monien leuat loksahtamaan ihmetyksestä auki. Aivan viime aikoina Hilton on taas kunnostautunut sosiaalisessa mediassa pitkän tauon jälkeen.

Tällä kertaa Paris Hilton on julkaissut näyttävän koosteen nuoruuskuviaan. Niissä kohujulkkiksesta vuosien varrella bisnesnaiseksi muuttunut Hilton nähdään poseeraamassa vaaleanpunaisissa bikineissä. Kuviensa yhteydessä Paris kertoo olevansa valmis alkavaan kesään.

View this post on Instagram

Ready for Summer ☀️

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

View this post on Instagram

Time to clean the pool. 💙 #PoolGirl ⚡️

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Paris Hilton on jo aiemmin paljastanut esittäneensä tarkoituksella bimbon roolia Simple Life -realitysarjassaan. YouTubessa maaliskuussa julkaistavassa dokumentissa Hilton haluaa kuitenkin esitellä todellisen itsensä bisnesnaisena ja esiintyjänä. Hiltonin mukaan dokumentti on täysin erilainen kuin mitään mitä hän on koskaan aiemmin tehnyt.