Kristin Cavallarin ero muuttumassa likaiseksi – mies ei anna Cavallarin muuttaa pois

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kristin Cavallari ja amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelannut Jay Cutler ilmoittivat hetki sitten hakeneensa avioeroa. Pariskunta oli yhdessä kymmenen vuotta, josta he olivat seitsemän vuotta naimisissa. Cavallari uskoi eron tapahtuvan sulassa sovussa, mutta nyt näyttää kuitenkin siltä, että avioerosta on tulossa likainen.

Kristin Cavallari kommentoi aiemmin, että heillä on niin paljon rakkautta ja arvostusta toisiaan kohtaan, että he tulevat eroamaan ystävinä. Nyt Cutler on kuitenkin Daily Mail -sivuston mukaan alkanut kiistelemään heidän kolmen lapsensa huoltajuudesta, minkä lisäksi mies ei ole antanut Cavallarin muuttaa pois heidän yhteisestä kodistaan Nashvillessa.

Kristin Cavallari on anonut pois muuttamista sen vuoksi, että hän ei usko pystyvänsä enää viettämään aikaa miehen kanssa saman katon alla karanteenissa. Cutler oli aiemmin myöntynyt talon ostamiseen, mutta lopullisen eropäätöksen jälkeen hän ei enää halunnutkaan antaa naiselle varoja talon ostamiseen.

Kristin Cavallari oli aiemmin miehen suostumuksella allekirjoittanut paperit talon ostamista varten Tennesseessä, mutta mies ei enää eron julkistamisen jälkeen ollutkaan suostuvainen antamaan hänelle 5,5 miljoonaa maksavaan taloon varoja. Cavallari on kommentoinut miehen rankaisevan häntä nyt avioerosta estämällä hänen muuttamisensa pois.