Game of Thrones -tähti teki maastavedon maailmanennätyksen – 501 kiloa rautaa nousi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Islantilainen voimamies Hafthor Bjornsson nousi tähteyteen näyteltyään Gregor ”The Mountain” Cleganea HBO:n Game of Thrones -sarjassa. Nyt tosielämän jättiläinen on rikkonut maastavedon maailmanennätyksen.

Bjornsson maastaveti sunnuntaina 501 kilon painon. Hän ylitti aikaisemman Eddie Hallin vuonna 2016 tekemän ennätyksen yhdellä kilolla. Bjornssonin suoritus tapahtui Islantilaisella kuntosalilla, ja se nähtiin suorana lähetyksenä Youtubessa.

Bjornsson kuvaili oloaan suorituksen jälkeen erittäin ylpeäksi ja onnelliseksi. Tähden mukaan moni ei uskonut hänen kykenevän suoritukseen mutta toteaa myös saaneensa runsaasti tukea. 31-vuotias Hafthor Bjornsson tunnetaan myös lukuisista muista saavutuksistaan, kuten Maailman vahvin mies -kilpailun voitosta vuonna 2018.

 

View this post on Instagram

I have no words. What an amazing day, one I will remember for the rest of my life. I said I was coming for it and once I set my mind on something I’m a dog with a bone. Want to give a huge shoutout to my family, friends, coaches, fans, sponsors and haters, all of whom helped this lift be possible. If you want to show some extra support head over to my YouTube, hit subscribe and check out my latest video where you can see some behind the scenes! Thank you all for your support! Support a family business – hafthorbjornsson.com . @roguefitness @reignbodyfuel @revive_md @transparentlabs @sbdapparel @kindafitkindafat_apparel @freezesleeve @coresportsworld @worldsultimatestrongman @australianstrengthcoach @stanefferding @theverticaldiet @andrireyr @stefansolvi @runarhrodi @kelc33

A post shared by Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson) on