Game of Thrones -tähti teki maastavedon maailmanennätyksen – 501 kiloa rautaa nousi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Islantilainen voimamies Hafthor Bjornsson nousi tähteyteen näyteltyään Gregor ”The Mountain” Cleganea HBO:n Game of Thrones -sarjassa. Nyt tosielämän jättiläinen on rikkonut maastavedon maailmanennätyksen.

Bjornsson maastaveti sunnuntaina 501 kilon painon. Hän ylitti aikaisemman Eddie Hallin vuonna 2016 tekemän ennätyksen yhdellä kilolla. Bjornssonin suoritus tapahtui Islantilaisella kuntosalilla, ja se nähtiin suorana lähetyksenä Youtubessa.

Bjornsson kuvaili oloaan suorituksen jälkeen erittäin ylpeäksi ja onnelliseksi. Tähden mukaan moni ei uskonut hänen kykenevän suoritukseen mutta toteaa myös saaneensa runsaasti tukea. 31-vuotias Hafthor Bjornsson tunnetaan myös lukuisista muista saavutuksistaan, kuten Maailman vahvin mies -kilpailun voitosta vuonna 2018.