Elon Musk ja Grimes saivat ensimmäisen yhteisen lapsen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elon Musk ja hänen tyttöystävänsä, muusikko Grimes ovat saaneet perheenlisäystä. Pari toivotti maanantaina tervetulleeksi esikoislapsensa, jonka Musk vitsaili saavan nimen X Æ A-12.

Musk kertoi uutisen lapsen syntymästä Twitterissä. Hän totesi sekä äidin että vauvan olevan hyvässä kunnossa ja paljasti lapsen olevan poika. Musk jakoi myöhemmin kuvan, jossa hän pitelee vauvaa sylissään.

Grimes, oikealta nimeltään Claire Boucher, paljasti raskautensa tammikuussa sosiaalisessa mediassa. Lapsi on Grimesin ensimmäinen, mutta Muskilla on jo ennestään viisi poikaa ex-vaimonsa Justinen kanssa. Space X ja Tesla-yhtiöiden toimitusjohtajana tunnettu Musk ja elektronista taidepopia tekevä Grimes ovat seurustelleet yhdessä vuodesta 2018 saakka.