Luomava näky videolle Hollannissa – tulppaanit ja hyasintit puhkesivat kukkaan

Matkailu · Terhi Piiroinen

Hollannin tulppaanipellot ovat näky, joka jokaisen tulisi kokea livenä edes kerran elämässään. Tänä vuonna ihmiset eivät pääse matkustamaan kukkaloistoa ihailemaan, mutta onneksi siitä on julkaistu upea video nettiin.

Hollannin Lissessä kuvatulla videolla nähdään tulppaanien maaginen väriloisto. Kauniit kukat muodostavat täydellisiä rivejä ja valtaavat hehtaaritolkulla peltoalaa. Tulppaaniturismi kerää alueelle runsaasti myös kukkaloiston ihailijoita – paitsi tänä vuonna.

Yksi videon katsojista on kommentoinut Youtubessa, että hän on kasvanut samalla alueella missä kukkaloistoa on kuvattu. Hän kertoo polkupyöräilleensä peltojen lähellä ja tuoksu on ollut huumaava. Alueella järjestetään turisteille polkupyöräretkiä todennäköisesti jälleen ensi vuonna.