Rick and Mortyn uudet jaksot alkoivat Yhdysvalloissa – esimakua trailerissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Animaatiosarja Rick and Mortyn neljättä tuotantokautta jouduttiin odottamaan yli kahden vuoden ajan. Odotus palkittiin viime marraskuussa, mutta fanien harmiksi uusi kausi jäi tyngäksi.

Nyt Adult Swim -kanava on paljastanut neljännen kauden viidestä jaksosta koostuvan toisen puolikkaan ilmestyvän vielä kevään aikana. Uudet jaksot alkoivat Yhdysvalloissa 3. toukokuuta. Esimakua uusista jaksoista tarjoilee tuore traileri.

Toistaiseksi tiedossa ei ole, milloin Rick and Mortyn neljännen kauden viimeiset jaksot tullaan näkemään Suomessa. Neljännen kauden viisi ensimmäistä jaksoa julkaistiin Pohjoismaiden Netflixissä joulukuun loppupuolella pian sen jälkeen, kun ne oli kaikki esitetty Yhdysvalloissa.