Tunnistatko Adelea? Hurjalla laihdutuskuurilla uskomaton vaikutus

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supertähti Adele on muuttanut koko elämänsä ulkonäköä myöten. Nainen on hoikistunut lyhyessä ajassa yli 45 kiloa tiukan dieetin ja intensiivisen treenin avulla. Hän julkaisi kuvan uudesta ulkonäöstään Instagramiin.

Adele on kuin eri nainen. Tuhannen kilokalorin dieetti on saanut painon putoamaan nopeasti liikuntaan yhdistettynä. Toivottavasti laulajatar omaksuu terveelliset elämäntavat pysyvästi ja huolehtii terveellisen ravinnon nauttimisesta sekä maltillisesta ja kuntoa ylläpitävästä treenistä. Naisen kuntovalmentajaa on aiemmin kritisoitu pikakuurinomaisesta dieetistä.

Adelen seuraavan albumin on määrä ilmestyä tämän vuoden syyskuussa. Edellisestä albumista on kulunut jo viisi vuotta, mutta hyvää kannattaa odottaa. Tulevaa levyä on kehuttu ammattilaisten puolesta kaikkien aikojen parhaaksi.