Charly Jordanin kuvassa riittää nähtävää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Instagram-mallikaunotar Charly Jordan lienee suomalaisille vielä melko tuntematon tuttavuus, mutta hänellä on sosiaalisessa mediassa jo puolitoista miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan nopeasti. Kuvankaunis bikinikaunotar poseeraa usein näyttävissä kuvissa, mutta nyt vuorossa on poikkeuksellinen otos.

Tällä kertaa Charly Jordan poseeraa upeissa paratiisimaisemissa yhdessä ystävänsä Daisy Keechin kanssa. Kuvassa huippunäyttävän maiseman kanssa huomiosta taistelevat ystävän pakarat ja Charlyn bikinivartalo.

View this post on Instagram

Je te deteste parce que je t'aime 💛

A post shared by ❀ CHARLY JORDAN ❀ (@charlyjordan) on

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Taannoin Charly nähtiin sosiaalisessa mediassa poseeraamassa videolla hyvin pienissä keltaisissa bikineissä, eikä meno ole sen jälkeen juuri muuttunut.