Aaron Carter paljasti syyn kasvotatuoinnille – haluaa näyttää kovikselta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Aaron Carterin otti viime vuonna massiivisen tautoinnin, mikä peittää puolet hänen kasvoistaan. Nyt 32-vuotias mies on paljastanut tautoinnin syyn olevan hänen itsetunnossaan. Mies tuntee itsensä vahvemmaksi tatuoinnin kanssa.

– Otan tatuointeja näyttääkseni kovemmalta. Olen todella ruipelo ja tatuoinnit ovat yksi selviytymiskeinoistani. Meduusa kasvoissani tarkoittaa, että älä katso minua väärällä tavalla tai tämä kasvoissani oleva muija muuttaa sinut kiveksi, Carter kertoo Hollywood Raw -haastattelussa.

Miehen kasvoissa on Rihanna-kasvoinen Meduusa-jumalatar. Hänen mukaansa tatuoinnit pystytään poistamaan helposti, jos hän tuleekin joskus katumapäälle. Aaron Carterin mukaan hän saa tehdä omalla vartalollaan mitä haluaa. Miehen ex-tyttöystävä Melanie Martinez odottaa parhaillaan hänelle ensimmäistä lasta.

View this post on Instagram

Dad bod

A post shared by BABY (@aaroncarter) on

View this post on Instagram

A bachelor's life is no life for a single man. #Single

A post shared by BABY (@aaroncarter) on