Hollantilaisen ravintolan ratkaisu koronarajoituksiin – asiakkaat ruokailevat kasvihuoneissa

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ravintoloiden toimintaa on rajoitettu monissa maissa koronapandemian vuoksi. Monissa tapauksissa ruokaa myydään vain mukaan otettavaksi, mutta eräs hollantilainen ravintola kokeilee toisenlaista lähestymistapaa.

Amsterdamissa sijaitseva Mediamatic ETEN tarjoilee asiakkailleen neljän kasvisruokalajin menua. He pääsevät nauttimaan ruoasta kasvhuoneissa, jotka on muutettu erityisiksi asiakaskopeiksi. Ravintola sijaitsee veden äärellä, minkä ansiosta asiakkaille aukeaa kopeista käsin näyttävät näköalat.

Erikoinen idea on parhaillaan kokeilussa Mediamatic ETENin henkilökunnan sukulaisille ja ystäville. Ravintoloihin kohdistuvat rajoitukset ovat Hollannissa voimassa näillä näkymin ainakin 19. toukokuuta saakka, uutisoi Reuters.