Pieru paljasti etsintäkuulutetun piilopaikan poliiseille

Ohhoh! · Tim Isokivi

Huonosti ajoitettu peräilman lennättäminen on koitunut kohtalokkaaksi poliisin etsimälle miehelle Iso-Britanniassa. Virkavalta onnistui nimittäin paikantamaan hänet sen perusteella. 35-vuotiaasta miehestä oli tehty pidätysmääräys, sillä hän ei saapunut sovitusti oikeuden eteen.

Epäilty oli paennut poliisia Nottinghamshiren Hartworthissa sijaitsevaan metsään. Etsintäkuulutetun olinpaikka paljastui lopulta poliisien kuultua voimakkaan pierun äänen. Mies ja toinen epäilty löydettiin piileskelemästä läheisen rakennusken takana ja heidät pidätettiin.

– Kuulin hänet turauttelunsa ja seurasin ääniä pusikkoon, yksi miestä etsineistä poliiseista kuvaili BBC:n mukaan.

Wanted man almost gone with the wind:A trump gave away a wanted man’s hiding place after a foot chase through some…

Publiée par West Bassetlaw Police: Worksop, Blyth, Carlton-in-Lindrick and villages sur Jeudi 7 mai 2020