Zoë Kravitz loukkaantuu lapsista jankuttamisesta – ei aio perustaa perhettä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lenny Kravitzin ja Lisa Bonetin tytär Zoë Kravitz avioitui viime vuonna Karl Glusmanin kanssa. Nainen on kyllästynyt ihmisten jankuttamiseen lastenteosta. Hänelle luodaan jatkuvasti paineita siitä, koska vasta-avioitunut pariskunta aikoo perustaa perheen.

– Monet kyselevät, että koska on vauvan aika? Loukkaannun tästä todella paljon, koska ihmiset olettavat automaattisesti, että jokaisen on tehtävä lapsia, koska yhteiskunta sanoo niin. Juuri nyt en todellakaan ole sellaisessa tilanteessa, jossa haluaisin perustaa perheen, koska minulla on paljon töitä ja kyllä, en tiedä, tykkään vapaa-ajastani, hän juttelee Armchair Expert -podcastissa.

Zoë Kravitz on ollut kaksi vuotta miehensä Karl Glusmanin kanssa. Molemmat elävät sangen itsenäistä elämää avioliitosta huolimatta omine menoineen. He ovat kuitenkin sitoutuneita toisiinsa avioliittolupauksella. Zoën mukaan tämä tuo turvaa suhteeseen kun tietää, että toinen osapuoli ei jätä pikkuriidan takia.