Kim Kardashian ja Kanye West eron partaalla – karanteeni pakottanut saman katon alle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mielenterveysongelmista kärsivä räppäri Kanye West ei välttämättä ole maailman helpoin aviomies. Kun pakkaan lisätään neljä alle kouluikäistä lasta ja vaimo Kim Kardashianin intensiiviset lakiopinnot, voi koronakaranteenin aiheuttama poikkeustila koitua parisuhteen kohtaloksi.

Julkkispari Kim Kardashian ja Kanye West ovat viettäneet koronakaranteenia perheen tiluksilla Wyomingissa. The Sun kertoo, että pari viettää aikaansa talon eri päädyissä, jotta eivät riitelisi keskenään ja lasten läsnäollessa. He joutuvat olemaan saman katon alla. Kimin kerrotaan huolehtivan kaikesta yksin, talosta, lapsista ja opiskelustaan, kun Kanye viettää aikaansa studiolla musiikkia tehden.

Kim Kardashian on lopen uupunut. Kerroimme aiemmin, että Kanye West olisi antanut Kim Kardashianille omaa aikaa viedessään lapset Wyomingiin. Naisen kerrottiin tällöin jääneen perheen Calabasasin taloon Los Angelesiin.