Destiny’s Child riisui kylpyhuoneessaan – kuva päätyi heti someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Destiny’s Child -yhtyeestä tuttu laulajatar Kelly Rowland on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa julkisuudesta mentyään naimisiin ja perustettuaan perheen. Äskettäin tyttöbändin kaunotar teki paluun julkisuuden valokeilaan julkaisemalla uuden Coffee-kappaleen ja sille vähäpukeisen musiikkivideon.

View this post on Instagram

It’s not a thirst trap……. I’m just gonna leave this here. #39

A post shared by Kelly Rowland (@kellyrowland) on

Nyt Kelly nähdään rohkeassa somekuvassa, jossa hän poseeraa mustissa bikineissä kylpyhuoneessaan. Popkaunotar varmasti tietää, että hänen vartalonsa on varmasti miljoonien miesfanien mieleen.

Coffee-niminen single kertoo siitä mitä kaikkea voi tapahtua aamukahvin aikana. Rowlandin mukaan aamukahvin tärkein anti on aamuseksi, joka saa hänen päivänsä käynnistymään oikealla tavalla. Kelly Rowland julkaisi kappaleen yhteydessä myös todella näyttävän musiikkivideon, jossa 39-vuotias artisti esittelee uudistunutta urbaanimpaa tyyliään ja täydellisyyttä hipovaa vartaloaan.