Saksalaismiehen unelma: ”Haluan olla kuin muovinukke”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksan Stuttgartista kotoisin oleva Stefan Streubel haluaa erottua joukosta. Hän kertoo halunneensa kauneusleikkauksiin 12-vuotiaasta lähtien, ja on nyt käyttänyt 27-vuotiaana noin 5.000 euroa pelkästään huulitäytteisiin.

Mies on kuitenkin suunnitellut koko muodonmuutoksensa. Suurin osa ihmisistä turvautuu kauneusleikkauksiin korjatakseen ulkonäköään tai he haluavat olla mahdollisimman luonnollisia muutoksissaan. Streubelille on pääasia, että hän näyttää yliampuvalta.

Kauneusleikkauksiin koukussa oleva on suunnitellut tekevänsä suuren muodonmuutoksen seuraavan 12 kuukauden aikana. Hän haluaa kohotuksen poskipäihinsä, kissansilmät, kulmien kohotuksen, rasvaimun poskiin, huulenkohotuksen ja rasvaimuja ympäri kehoa. Hänellä ei kertomansa mukaan ole rajaa budjetissa, vaan on valmis käyttämään niin paljon rahaa hoitoihinsa kuin ne vaativat.

Hän on kuitenkin mennyt osittain halvemman kautta ja tilannut kauneudenhoitovälineistöä netin pimeiltä markkinoilta. Mies on ruiskuttanut itseensä täyteaineita sekä ihoa ruskettavaa Melanotania. Syykin toimiin on selvä. Hän näkee peilistä oman kuvansa, johon ei ole tyytyväinen lähinnä siksi, että näkee omasta mielestään täydellisiä ihmisiä sosiaalisessa mediassa.

Ystävät ja sukulaiset eivät pidä Stefan Streubelin keinotekoisesta ulkonäöstä. Etenkin hänen äitinsä pitää poikaansa täydellisenä luojan luomana, eikä pidä hoitojen viemisestä överiksi. Hän tukee lastaan, mutta pelkää hänen muuttuvan liikaa.