Kanye Westin entinen turvamies: ”Räppärillä naurettavia sääntöjä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye Westin turvamiehensä työskennellyt Steve Stanulis oli saanut ohjeen, että hän ei saa mennä kymmentä askelta lähemmäs miestä. Stanulisin mukaan ohje vaaransi räppärin hengen.

– Jos esimerkiksi kadulla olisi joku tullut Kanye Westiä vastaan ja uhannut häntä, ja olisin juossut estämään asiaa, olisi tilanne jo tapahtunut, mies kertoo Hollywood Rawille.

Ensimmäinen päivä on kuitenkin jäänyt parhaiten Stanulisin mieleen. Hän oli mennyt Kanye Westin kanssa hissiin. Räppäri kysyi, eikö turvamies painaisi oikeaa kerrosta. Stanulis kertoi, että ei tiennyt mihin kerrokseen artisti oli menossa. Kanye West raivostui ja huusi, eikö turvamies ollut ottanut selvää hänen määränpäätään ennakkoon.

– Me voimme tehdä tämän kolmella eri tapaa. Joko kerrot mihin kerrokseen olemme menossa ja saan sen tietää siten. Voit myös painaa itse hissin nappulaa, ja saan tietää kerroksen myös siten. Tai sitten olemme tässä koko päivän ja kerrot miten tärkeää aikasi on, emmekä liiku mihinkään. Hän valitsi ensimmäisen vaihtoehdon, Stanulis kertoo.

Hän myös ihmettelee, että joka kerta kun Kanye West liikkui missä tahansa, oli häntä odottamassa suuri paparazzien joukko. Turvamies ihmetteli, kuinka lehdistö muka tiesi Kardashian-Westin perheen jokaisesta liikkeestä etukäteen ja osasivat olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Joka kerta.

Had amazing time on Hollywood Raw with @adamglyn @daxholt talking @nypd @chippendales @5th.borough @stanulisfilms @…

Publiée par Steve Stanulis sur Mardi 12 mai 2020