Martina Aitolehti muistuttaa: ”Kavereiden kumppaneihin ei kosketa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sinkkuna uutta elämää lastensa kanssa rakentava hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti on julkaissut Instagramiin neuvoja ihmisten käyttäytymiseen liittyen. Hän ymmärtää, että ihmiset tekevät virheitä elämässään, mutta niistä tulisi hänen mukaansa myös oppia.

– Todellinen kauneus tulee sisältä, ajatuksista ja teoista. Todellista kauneutta on on hyvät käytöstavat, kunnioitus (itsensä ja muiden), empatia ja vilpittömyys, Martina Aitolehti kirjoittaa kuvansa yhteyteen Instagramissa.

Hän myös muistuttaa, että hyviin käytöstapoihin kuuluu se, että kavereiden kumppaneihin ei kosketa. Martinan ex-mies Stefan Therman on ollut salasuhteessa huumekohussa ryvettyneeseen Sofia Belorfiin. Pariskunta on seurustellut avoimesti Martinan ja Stefanin eron jälkeen.