Naomi Watts tanssi tyttärensä kanssa: ”Yritän olla ajankohtainen”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläis-australialainen näyttelijä Naomi Watts on tullut monille tunnetuksi useiden suosittujen elokuvaroolien kautta. Esimerkiksi kauhuelokuva Ringissä näytellyt 51-vuotias tähti on nyt päivittänyt kuulumisiaan sosiaalisessa mediassa.

Hollywood-tähti on viime viikkojen aikana päivittänyt useampaan otteeseen kuulumisiaan Instagramissa. Tähti on myös alkanut ottamaan haltuun tyttärensä avulla TikTok-sovellusta ja opetellut nyt yhden tanssikoreografian. 

Naomi Watts julkaisi Instagramissa videon, jossa hän tanssii tyttärensä kanssa. ”Yritän pysyä ajankohtaisena”, nainen kommentoi sarkastisesti yrittäessään ottaa haltuun uutta sovellusta. Moni on kuitenkin kommentoinut rohkaisevasti 51-vuotiaalle Wattsille, että hän on edelleen hyvin ajankohtainen.

View this post on Instagram

Just trying to stay relevant… 🤷🏼‍♀️

A post shared by Naomi Watts (@naomiwatts) on