Oppilas yritti lintsata etäopetuksesta koomisesti – opettaja ei voinut kuin nauraa

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet lapset ymmärtävät teknologian päälle aikuisia paremmin, mikä on saattanut aiheuttaa harmaita hiuksia erityisesti etäopetusta pitäville opettajille. Taannoin erään oppilaan yritys lintsata tunnilta jäi kuitenkin vain koomiseksi yritykseksi.

Neljännen luokan lasten opettaja oli ollut pitämässä etäopetustuntia Zoom-sovelluksessa, kun yksi oppilaista väitti internet-yhteydessä olevan ongelmia. Pian hänen ruutunsa muuttui mustaksi ja siinä luki ”Reconecting…”.

Reddit-sivustolle tapauksen jakanut opettaja tunnisti tempun kuitenkin nopeasti lintsausyritykseksi. Oppilas ei nimittäin todellisuudessa kärsinyt yhteysongelmista vaan oli ainoastaan muuttanut Zoom-nimensä muotoon ”reconecting”. Oppilaan huijauksen paljasti kuitenkin kirjoitusvirhe, sillä hän oli mitä ilmeisimmin unohtanut yhteyden uudelleenmuodostamista tarkoittavasta ”reconnecting”-sanasta yhden N-kirjaimen.

 

View post on imgur.com