Täydelliset kiharat kotona – tarvitset vain vessapaperirullia ja pinnejä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hiusten kihartaminen on yleensä melko vaivalloista ja aikaa vievää puuhaa. Se kuitenkin palkitsee upeilla kiharoilla tekijänsä, minkä vuoksi moni jaksaakin näpertää hiustensa kanssa pitkiäkin aikoja. Nyt eräs salonki julkaisi hauskan niksin, jossa näytetään miten kiharat pystyy loihtimaan vessapaperirullien avulla.

Lontoossa sijaitseva kampaamo Ozzie Rizzo on kehottanut asiakkaita pysymään koronaviruksen aikana kotonaan. Sen vuoksi he julkaisivatkin nyt hauskan ja ajankohtaisen hiustutoriaalin, jossa näytetään miten pitkiin hiuksiin loihditaan kiharat vessapaperirullien avulla.

Videolla kampaaja näyttää miten pitkät hiukset kuivataan ja jaetaan osioihin. Sen jälkeen hiukset rullataan suortuva kerrallaan vessapaperirullan ympärille ja kiinnitetään pinnin avulla rulla mahdollisimman lähelle hiusten tyveä. Isot vessapaperirullat takaavat upeat suuret kiharat pitkiin hiuksiin.