Kimi Räikkönen yllätti ihastuttavassa perhekuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Kimi Räikkönen kiitää aktiivisesti ympäri maailmaa formulasirkuksen kanssa, ja vapaa-ajalla hän valmentaa poikaansa tulevaksi formulamestariksi. Kiirettä siis riittää, mutta samalla Kimi ehtii antaa perheelleen arvokasta aikaansa. Nyt hänet on nähty onnellisessa perhekuvassa.

View this post on Instagram

Most wonderful birthday to daddy’s little princess.

A post shared by Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) on

Räikkösen perheen molemmat vanhemmat julkaisivat kuvia Rianna-tyttärensä synttäreiden kunniaksi. Tytär täytti kolme vuotta, ja perhe juhlisti sitä luonnollisesti ilmapallolla ja nykyaikaan tyypilliseen tapaan sosiaalisen median valokuvalla. Kimin fanit huomasivat nopeasti yllätyksekseen, että Räikkönen hymyili kuvassaan.

Viime kesänä Kimi nähtiin hurjalla nettivideollaan kiipeämässä talonsa seinässä olevaa palkkia pitkin useiden metrien korkeuteen pelkät uimahousut jalassaan. Sen jälkeen hän suoritti hurjapäisen hypyn suoraan uima-altaansa keskelle. Videonsa yhteydessä Räikkönen totesi lyhyesti ”Monkey business”. Vauhdikas vesi-iloittelu ei ollut Kimille mitään uutta, mutta monella muulla olisi voinut mennä niin sanotusti pupu pöksyyn vastaavassa tilanteessa.