Miss Suomi Shirly Karvinen meikittömänä: ”Älkää antako sosiaalisen median tuottaa huonoa fiilistä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sosiaalinen media antaa ihmisten elämästä epärealistisen kuvan. Somevaikuttajat esittelevät täydellistä elämäänsä siistin kodin, unelmien lomamatkojen ja timmin kropan avulla. Kukaan ei kerro, mitä kameroiden takana oikeasti tapahtuu.

Vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen on nyt halunnut raottaa verhoa todelliseen elämäänsä. Hän on julkaissut Instagramiin meikittömän selfien, jonka yhteydessä paljastaa olevansa tavallinen kuolevainen sosiaalisen median sisällöstä huolimatta. Hän haluaa, että ihmiset eivät antaisi sosiaalisen median vaikuttaa heidän itsetuntoonsa tai fiiliksiinsä. Harva on yhtä täydellinen, mitä tarkkaan harkitut kuvat näyttävät.

View this post on Instagram

Mun olis tehnyt mieli aluksi lisätä kuva viikonlopusta kun heräsin hotellista ja aamupala oli tuotu sänkyyn. Kuvatekstiksi jotain yhtä pinnallista kuin; ”olispa jokainen aamu tälläinen”, kunnes mietin, että mitä helvettiä? 🤯(Anteeksi kielenkäyttöni) Muutin mieltäni, joten tässä täysin muokkaamaton kuva minusta just nyt, tukka pesemättä varmaan neljättä päivää, ei meikkiä ja väsyneenä käyn meilejä läpi. 🙏🏽 Mä saan usein viestejä mm. siitä miten ihanilta mun lomakuvat näyttää, miten siistiltä mun koti näyttää, miten jaksan päivittäin kotona fiiliksissä tehdä ruokaa tai miten hauskaa mulla on töissä. Nää asiat on totta ja asioita joista oon todella kiitollinen, mutta myös tarkoin harkittua sisältöä. Sen takia välillä onkin vähän huijari olo. Joskus on hetkiä kun woltti laulaa monta kertaa päivässä, koti on räjähtäneen näkönen, henkilökohtaisessa elämässä vastoinkäymisiä mitkä vetää sohvan pohjalle, kirjanpitäjä laittaa jo kolmatta muikkaria kuiteista ja välillä hetkiä kun tekisi mieli huutaa v*|!{$¥tua kun univaikeudet painaa päälle. Mutta se kaikki jää pois täältä. Halusin vain sanoa, että älkää antako sosiaalisenmedian tuottaa teille huonoa fiilistä itsestänne. Täältä on ihana hakea inspiraatiota omaan elämään, mutta älkää verratko elämäänne jonkun tuntemattoman kanssa. Kaikilla meillä tapahtuu verhojen takana asioita jotka pidetään muulta maailmalta piilossa. ❤️ HEI! Me ollaan kaikki tavallisia ihmisiä, jotka käy vessassa. (Pakko lopettaa tyhmään vitsiin, ettei mee liian diipiksi 😂)

A post shared by Shirly Karvinen (@shirlykarvinen) on

– Tässä täysin muokkaamaton kuva minusta just nyt, tukka pesemättä varmaan neljättä päivää, ei meikkiä ja väsyneenä käyn meilejä läpi, hän aloittaa.

– Joskus on hetkiä kun woltti laulaa monta kertaa päivässä, koti on räjähtäneen näkönen, henkilökohtaisessa elämässä vastoinkäymisiä mitkä vetää sohvan pohjalle, kirjanpitäjä laittaa jo kolmatta muikkaria kuiteista ja välillä hetkiä kun tekisi mieli huutaa v*|!{$¥tua kun univaikeudet painaa päälle, hän paljastaa, mutta samalla myöntää ettei näitä asioita kerrota sosiaalisessa mediassa.

– Täältä on ihana hakea inspiraatiota omaan elämään, mutta älkää verratko elämäänne jonkun tuntemattoman kanssa. Kaikilla meillä tapahtuu verhojen takana asioita jotka pidetään muulta maailmalta piilossa. HEI! Me ollaan kaikki tavallisia ihmisiä, jotka käy vessassa.