Miss Suomi Shirly Karvinen meikittömänä: ”Älkää antako sosiaalisen median tuottaa huonoa fiilistä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sosiaalinen media antaa ihmisten elämästä epärealistisen kuvan. Somevaikuttajat esittelevät täydellistä elämäänsä siistin kodin, unelmien lomamatkojen ja timmin kropan avulla. Kukaan ei kerro, mitä kameroiden takana oikeasti tapahtuu.

Vuoden 2016 Miss Suomi Shirly Karvinen on nyt halunnut raottaa verhoa todelliseen elämäänsä. Hän on julkaissut Instagramiin meikittömän selfien, jonka yhteydessä paljastaa olevansa tavallinen kuolevainen sosiaalisen median sisällöstä huolimatta. Hän haluaa, että ihmiset eivät antaisi sosiaalisen median vaikuttaa heidän itsetuntoonsa tai fiiliksiinsä. Harva on yhtä täydellinen, mitä tarkkaan harkitut kuvat näyttävät.

https://www.instagram.com/p/CAF2fhnpvoo/

– Tässä täysin muokkaamaton kuva minusta just nyt, tukka pesemättä varmaan neljättä päivää, ei meikkiä ja väsyneenä käyn meilejä läpi, hän aloittaa.

– Joskus on hetkiä kun woltti laulaa monta kertaa päivässä, koti on räjähtäneen näkönen, henkilökohtaisessa elämässä vastoinkäymisiä mitkä vetää sohvan pohjalle, kirjanpitäjä laittaa jo kolmatta muikkaria kuiteista ja välillä hetkiä kun tekisi mieli huutaa v*|!{$¥tua kun univaikeudet painaa päälle, hän paljastaa, mutta samalla myöntää ettei näitä asioita kerrota sosiaalisessa mediassa.

– Täältä on ihana hakea inspiraatiota omaan elämään, mutta älkää verratko elämäänne jonkun tuntemattoman kanssa. Kaikilla meillä tapahtuu verhojen takana asioita jotka pidetään muulta maailmalta piilossa. HEI! Me ollaan kaikki tavallisia ihmisiä, jotka käy vessassa.