Khloe Kardashian rehkii kuntosalilla – tulokset näkyvät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja vaatesuunnittelija Khloe Kardashian on jo vuosien ajan esitellyt sosiaalisessa mediassa uutta terveellisempää elämäntapaansa. Naisen mukaan paras kosto edelliselle kumppanille onkin se, että nainen muokkaa ruokavalion ja treenin avulla itsestään esiin vieläkin paremman version ex-puolison kiusaksi.

Khloe Kardashian on toiminut hyvänä mainoskasvona omalle Revenge Body -realityohjelmalleen, jossa naisen fanit yrittävät kostaa ex-kumppaneilleen hankkimalla itselleen unelmiensa vartalon elämäntapoja parantamalla. Nainen rehkii edelleen myös itse säännöllisesti kuntosalilla, jossa nappasi itsestään treenin jälkeen näyttävän kuvan peilin kautta.

35-vuotias kaunotar esitteli kuntosalilla saamiaan tuloksia kuvassa, jossa naisen keskivartalo oli paljaana. Khloe Kardashianilla oli yllään urheiluleggingsit ja pieni toppi, joka paljasti tähden timmit vatsalihakset. Kuva on saanut jo yli 1,7 miljoonaa tykkäystä Instagramissa ja liudan kommentteja, joissa ylistetään naisen upeaa vartaloa.

View this post on Instagram

✨ @goodamerican ✨

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on