Mies murtautui museoon – otti selfieitä tyrannosauruksen kanssa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Suuri osa museoista on koronapandemian myötä suljettu yleisöltä. Eräälle miehelle museoiden sulkeminen otti mitä ilmeisimmin niin koville, että hänen täytyi murtautua sellaiseen.

Mies murtautui Australian vanhimaan museoon, Sydneyssä sijaitsevaan Australian Museumiin keskellä yötä 10. toukokuuta. Hän vaelteli museossa noin 40 minuutin ajan. 25-vuotias mies muun muassa kosketteli näyttelyesineitä, otti selfiekuvia tyrannosaurus rexin luurangon kanssa ja varasti taulun sekä työntekijälle kuuluneen cowboyhatun.

Miehen teot päätyivät videolle museon valvontakameroiden ansiosta. Murtautuja antautui rikoksensa jälkeen vapaaehtoisesti poliisille. The Guardian -lehden mukaan hänet on sittemmin pidätetty murtovarkaudesta syytettynä.