Realitytähti halusi miellyttää miehiä – muutti ulkonäköään kauneusihanteen vuoksi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

MTV-kanavalla esitetyn Geordie OGs -realitysarjan tähtenä tunnettu Holly Hagan julkaisee itsestään usein todella näyttäviä kuvia, joissa tähti esittelee kurvikasta tiimalasivartaloaan. Nyt tähti on harmitellut sitä, että hän on hankkinut niin paljon kauneusleikkauksia, jotka ovat vieneet hänen itsetuntoaan aikoinaan vain huonompaan suuntaan.

Holly Hagan on Daily Mail -sivuston mukaan hankkinut silikonirinnat, takapuolen kohotuksen, Botox-täyteainetta, suurentanut huuliaan ja täyttänyt myös leukaansa. 27-vuotias Hagan nousi julkisuuteen 18-vuotiaana, jolloin nainen oli vasta suurentanut rintansa. Hän kuitenkin kuuli Geordie OGs -realitysarjan miespuolisilta tähdiltä, että hän ei vastannut heidän naisihannettaan. Se sai naisen haluamaan lisää kauneusleikkauksia.

Holly Hagan on nyt myöhemmin ollut sitä mieltä, että on ollut hyvin surullista miten paljon hän on muuttanut omaa ulkonäköään vain sen vuoksi, että miellyttäisi miehiä. Jokaisen leikkauksen jälkeen nainen on kokenut itsetuntonsa vain huonommaksi, koska peilikuva ei edelleenkään muuttanut sitä oloa mikä hänen sisällään oli. Nainen ei kuitenkaan kadu mitään vaan on ottanut kaikesta kokemastaan opiksi ja rakastaa tällä hetkellä itseään enemmän.

https://www.instagram.com/p/CAX6HCojgfo/

https://www.instagram.com/p/CANrJy9j9Eh/