Realitytähti halusi miellyttää miehiä – muutti ulkonäköään kauneusihanteen vuoksi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

MTV-kanavalla esitetyn Geordie OGs -realitysarjan tähtenä tunnettu Holly Hagan julkaisee itsestään usein todella näyttäviä kuvia, joissa tähti esittelee kurvikasta tiimalasivartaloaan. Nyt tähti on harmitellut sitä, että hän on hankkinut niin paljon kauneusleikkauksia, jotka ovat vieneet hänen itsetuntoaan aikoinaan vain huonompaan suuntaan.

Holly Hagan on Daily Mail -sivuston mukaan hankkinut silikonirinnat, takapuolen kohotuksen, Botox-täyteainetta, suurentanut huuliaan ja täyttänyt myös leukaansa. 27-vuotias Hagan nousi julkisuuteen 18-vuotiaana, jolloin nainen oli vasta suurentanut rintansa. Hän kuitenkin kuuli Geordie OGs -realitysarjan miespuolisilta tähdiltä, että hän ei vastannut heidän naisihannettaan. Se sai naisen haluamaan lisää kauneusleikkauksia.

Holly Hagan on nyt myöhemmin ollut sitä mieltä, että on ollut hyvin surullista miten paljon hän on muuttanut omaa ulkonäköään vain sen vuoksi, että miellyttäisi miehiä. Jokaisen leikkauksen jälkeen nainen on kokenut itsetuntonsa vain huonommaksi, koska peilikuva ei edelleenkään muuttanut sitä oloa mikä hänen sisällään oli. Nainen ei kuitenkaan kadu mitään vaan on ottanut kaikesta kokemastaan opiksi ja rakastaa tällä hetkellä itseään enemmän.

View this post on Instagram

10.4KG/23LB DOWN ☑️ I don’t like just focusing on the numbers because how I feel far out weighs the number on the scales ✨ I was so worried about maintaining my weight with the gyms closing. But I’ve thrown away my Fitbit had take aways, gin, multiple slices of school sponge cake which is basically just a block of butter and sugar 😅 and I’ve STILL managed to lose half a stone in lock down alone. Why? Because I’ve tracked my food. If I’ve made a choice to have higher calorie food one day I’ll choose some lighter options the next. It’s not a big deal. You can lose weight eating any food you want as long as you are in a calorie deficit ITS THAT SIMPLE! I have so many people in my inbox asking for help now I’ve passed my course but just because I have that certificate doesn’t mean I’m just going to start blindly taking your money. I have big ideas but those are going to take time and planning to get right and I’m not going to use this time to profit off you with a half hearted attempt. Being in a calorie deficit is FREE and you don’t need to pay anyone to tell you that 💜✨

A post shared by Holly Hagan (@hollygshore) on