Jenna Dewan julkaisi suloisia yhteiskuvia – hehkuttaa uuden miehensä taitoja isänä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijänä tunnettu Jenna Dewan on saanut noin kaksi kuukautta sitten uuden miehensä Steve Kazeen kanssa pienen pojan, jolle he antoivat nimeksi Callum Michael Rebel Kazee. Dewan on julkaissut nyt sosiaalisessa mediassa suloisia kuvia, joissa poikavauva nähdään hieman lähempää.

Jenna Dewan julkaisi suloisen yhteiskuvan itsestään Callumin kanssa. Kuvan yhteydessä 39-vuotias nainen muistutti ihmisiä käsien pesemisestä ja kertoi itse huolehtivansa nyt koronaviruksen aikaan hyvästä hygieniasta perheensä vuoksi.

Nainen julkaisi aiemmin kuvan Callumista myös tuoreen isän Steve Kazeen kanssa. Kuvassa poikavauva nukkuu suloisesti Steven kanssa päiväunia. Kauniin otoksen yhteydessä Dewan on kehunut miehensä taitoja tuoreena isänä. Naisen mukaan miehen kasvaminen isän rooliin on ollut yksi mahtavimmista asioista, joita hän on päässyt todistamaan.