Jennifer Garner selviää kotitöistä punaviinin voimalla

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jennifer Garner on mittavan uran elokuvien parissa tehnyt kaunotar, joka on myös äiti hänen ja Ben Affleckin kolmelle yhteiselle lapselle. Kolmen lapsen myötä tulee myös paljon likapyykkiä, jonka nainen halusikin nyt faneilleen esitellä hauskan videon muodossa.

Jennifer Garner ihastutti seuraajiaan Instagramissa videolla, jossa hän suoriutuu suuresta pyykkivuoresta. Video näyttää olevan kooste useammalta eri päivältä, jolloin Hollywood-tähti on tehnyt kotitöitä pyykkihuoneessaan. Nainen näyttää selviytyvän askareistaan hyvän musiikin ja punaviinin avulla.

Näyttelijäkaunotar julkaisi tekemänsä videon, mutta kuitenkin kommentoi, että ei ole aivan varma minkä vuoksi ajatteli kenenkään haluavan nähdä tällaista sisältöä. Muun muassa näyttelijä Reese Witherspoon kommentoi kuitenkin nopeasti, että juuri tällaista sisältöä hän kaipasikin päiväänsä. Myös poptähti Ariana Grande kommentoi, että video sai hänelle hymyn huulille.