Kylie Jenner esitteli bikinikurvinsa – leikeltyä vartaloa kelpaa esitellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti ja menestyksekkään kosmetiikkayrityksen luoja Kylie Jenner pitää lähes päivittäin huolen siitä, että hän pitää faneihinsa yhteyttä sosiaalisen median kautta. Nainen julkaiseekin usein hyvin näyttäviä kasvokuvia ja seksikkäitä vartalokuvia seuraajiensa silmien iloksi.

View this post on Instagram

💚🧩🔫🐸🦖☘️

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Nyt 22-vuotias upporikas julkkiskaunotar on esitellyt leikeltyä vartaloan uima-altaalla vihreisiin bikineihin pukeutuneena. Karanteenissa näyttää sujuvan hyvin, sillä Kylie nähdään nykyisin melko usein rohkeissa kuvissa vähäpukeisena.

View this post on Instagram

💚💚

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Tuoreiden kuvien yhteydessä tähti vihjailee olevansa hieman tylsistynyt viettäessään aikaansa vain kotonaan. Kylie Jenner kertoo kuvatekstissään, että hänen päiviinsä kuuluu nykyään Zoom-tapaamisia ja pukeutumisleikkejä. Jenner näyttääkin jaksavan kotonaankin panostaa omaan ulkonäköönsä ja meikkaamiseen päivittäin.