Julkkiskaunotarten parhaat kauneusneuvot – ota tästä niksit talteen

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vogue julkaisee YouTube-kanavallaan videoita, joissa tunnetut kaunottaret näyttävät miten he valmistautuvat nopeasti. Videolla naiset paljastavat päivämeikkinsä salat, tekevät nopeita kampauksia ja muuntavat kevyen ja luonnollisen meikin muutamissa minuuteissa iltameikiksi.

Nyt Vogue on julkaissut noin 12 minuuttia kestävän videon, johon on kerätty parhaat ihonhoitoon ja hiuksiin liittyvät neuvot, joita tunnetut kaunottaret ovat antaneet. Videolla muun muassa Priyanka Chopra, Kourtney Kardashian, Liv Tyler ja monet muut julkkisnaiset kertovat parhaat kauneusniksinsä, joiden avulla he pitävät ihonsa hehkuvana ja hiuksensa hyvinvoivana.

Videolle koostetuista klipeistä voidaan huomata, että monet naiset vannovat useiden samankaltaisten niksien nimeen. Monet esimerkiksi hierovat aina aamuisin kasvojaan ja huolehtivat siitä, että kasvojen iho on todella hyvin kosteutettu erilaisten seerumien ja voiteiden avulla.