Kuusivuotias kalasti kassalokeron järvestä – vuosia vanha rikos ratkesi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Magneettikalastusta harrastava kuusivuotias poika on tullut napanneeksi suuremman saaliin, kuin hän ehkä osasi odottaakaan. Hän löysi järven pohjasta vuosia aikaisemmin varastetun tallelokeron.

South Carolinassa asuva Knox Brewer oli alkanut etsimään metalliesineitä paikallisesta järvestä magneetin avulla saadakseen ajan kulumaan koronapandemian aikaan. Eräänä päivänä magneettiin tarttui jotain tavallista raskaampaa. Aikuisten avustuksella Knox veti esiin veden pohjaan uponneen kassalokeron.

Kassalokero piti sisällään koruja, luottokortteja ja sekkivihon. Paikalliset viranomaiset onnistuivat selvittämään sen kuuluneen järven läheisyydessä asuvalle naiselle, jolta se oli WCIV-uutissivuston mukaan varastettu kahdeksan vuotta aikaisemmin. Kaikista kalleimmat esineet oli viety pois lokerosta, mutta nainen sai viimein takaisin hänelle rakkaan rannekorun.