Maanjäristys iski suorassa lähetyksessä – pääministerin reaktiosta somehitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan ympäri maailmaa pidetään päivittäin lukemattomia tiedotustilaisuuksia koronavirukseen liittyen, ja eräs parhaimmin pandemiasta selvinneistä maista lukeutuu samaan joukkoon. Viruksen tukahduttamisen jo alunperin strategiaksi valinneen Uuden-Seelannin pääministeri sai kuitenkin kesken koronatilaisuuden hieman odottamattoman haasteen suorassa lähetyksessä.

Pääministeri Jacinda Ardern oli juuri kertomassa maan koronatilanteesta, kun parlamenttitalo alkoi yllättäen huojua kesken tilaisuuden. Pääministeri ei kuitenkaan hätääntynyt saatu rynnännyt kiireen vilkkaa suojaan, vaan hän seisoi kameroiden edessä kaikessa rauhassa ja selitti mistä on kyse. Kaiken lisäksi hän kertoi, että takanaan olevat esineet voivat liikkua ja totesi seisovansa turvallisessa paikassa.

Pääministerin rauhallinen reaktio maanjäristykseen on nyt noussut somehitiksi, sillä reaktiota ihaillaan laajasti kansainvälisesti. Maailmalta tuskin löytyy kovinkaan montaa pääministeriä, jotka olisivat toimineet samassa tilanteessa yhtä rauhallisesti.