Jenni Mustajärvi perjantaina livekeikalla verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu laulajatähti Jenni Mustajärvi järjestää perjantaina 29. toukokuuta livekeikan verkossa, koska yhtyeet eivät vielä pääse keikkailemaan klubeille ja yökerhoihin. Kello 20.00 alkavaa keikkaa pääsee seuraamaan Starassa ja Jennin Facebookissa.

Ensikerran festarilavalla jo kuusivuotiaana laulanut Jenni Mustajärvi pitkän linjan muusikko, jolle musiikin lahja on tullut jo kotoa. Bänditoimintaan kasvanut artisti nähdään myös striimikeikallaan yhdessä yhtyeensä kanssa. Halukkaat voivat maksaa keikasta eri vaihtoehdoilla vapaaehtoisen maksun, josta annetaan lisää ohjeita suorassa lähetyksessä.

Jenni Mustajärvi julkaisi taannoin esikoisalbuminsa 22:50 kolmen vuoden urakan jälkeen. Tuloksena oli tasapainoinen albumillinen kotimaista poprockia. Mustajärven nettikeikan mahdollistavat Rokkiloota Solutions, Just In Case Flightcases, Viihdelehti Stara, ProPromotion ja Hype Productions.