Ostoskeskus vaihtoi hissinapit pedaaleihin – tarkoituksena ehkäistä koronan leviämistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronapandemian myötä monissa kaupoissa on otettu käyttöön luovia ratkaisuja, jotta asiakkaat voisivat vältellä esineiden ylimääräistä koskettelua. Nyt eräässä ostoskeskuksessa on luovuttu hissien perinteisistä napeista.

View this post on Instagram

ง่ายๆ ไร้กังวล! กับลิฟท์เท้าเหยียบ ที่ "ซีคอนสแควร์ ศรีนครินทร์" ง่ายๆ เพียงใช้เท้าเหยียบ 1 ครั้งที่หน้าลิฟท์ เพื่อเลือกขึ้น หรือลง จากนั้น เมื่อเข้าลิฟท์ เหยียบเลือกชั้นที่ต้องการไปได้เลย สะดวก ปลอดภัย ไม่ต้องใช้มือสัมผัส ! หมายเหตุ – ขณะนี้ลิฟท์เท้าเหยียบมีตัวต้นแบบเพียง 1 ตัวเท่านั้น ภายในเดือนนี้จะกระจายให้ใช้บริการเพิ่มอีกหลายตัวเกือบทั่วทั้งศูนย์ฯ

A post shared by Seacon Square | ซีคอนสแควร์ (@seaconsquare) on

Bangkokin Seacon Squaren ostoskeskuksen asiakkaat yllättyivät taannoin astuessaan hissiin. Sormilla painettavien nappien sijaan hissit toimivat lattiaan asennettujen pedaalien avulla. Kerros valitaan polkemalla niitä jalalla.

Muutoksen tarkoituksena on tietenkin yrittää rajoittaa koronaviruksen leviämistä hissin nappien kautta. Bangkok Post -lehden mukaan asiakkaat yllättyivät ensin uudistusta, mutta moni on nopeasti tottunut ja kehunut ostoskeskuksen uudistusta.