Tom Cruise kuvaa elokuvaa avaruudessa – ohjaaja valittu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Tom Cruisen paljastettiin taannoin tekevän yhteistyötä NASAn ja Elon Muskin kanssa uuden projektinsa parissa. Kyseessä on elokuva, jota on tarkoitus kuvata avaruudessa.

Nyt toistaiseksi nimettömään projektiin on kiinnitetty ohjaaja. Elokuvan ohjaa Doug Liman, joka tunnetaan muun muassa Cruisen tähdittämästä Edge of Tomorrow -elokuvasta sekä Mr. & Mrs. Smith ja Medusan verkko -elokuvista.

Deadline-sivuston mukaan Liman on myös kirjoittanut elokuvan käsikirjoituksen ensimmäisen version. Tulevan projektin tarkemmat yksityiskohdat ovat toistaiseksi edelleen pimennossa. Cruise nähdään valkokankaalla seuraavaksi Top Gun: Maverick -elokuvassa, jonka ensi-iltaa siirrettiin kesältä joulukuulle koronapandemian vuoksi.