Elsa Hosk heruttelee näyttävästi – syy löytyi viime kesästä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Elsa Hosk on 31-vuotias huippumalli, joka on tehnyt menestyksekästä malliuraa. Hän on esiintynyt Victoria’s Secretin näytöksissä jo vuosien ajan, mutta harva tietää, että Elsa Hosk on myös puoliksi suomalainen. Hänen isänsä Pål on kotoisin Ruotsista ja äiti Marja Suomesta.

Elsa Hoskilla on Instagramissa yli kuusi miljoonaa seuraajaa, joiden silmien iloksi kaunotar julkaiseekin usein hyvin näyttäviä kuvia itsestään. Hoskin kuvat ovat usein todella seksikkäitä, mutta samaan aikaan myös tyylikkäitä ja hyvällä maulla toteutettuja kuvia.

Tällä kerralla nainen julkaisi kokonaisen kuvakollaasin, jossa Elsa Hosk nähdään upeissa asuissa ja bikineissä eri puolilla maailmaa. Nainen on koronan aiheuttaman tilanteen vuoksi joutunut pysyttelemään kotonaan, minkä tähden hän onkin nyt halunnut muistella viime kesää ja kaikkia silloin toteutettuja matkoja. Kuvissa Elsa Hosk seikkailee muun muassa Ruotsissa, Turkissa ja Meksikossa.