Kylie Minogue täytti 52 vuotta – lanseerasi sen kunniaksi oman roseeviinin

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Kylie Minogue on tehnyt todella pitkän uran musiikin parissa. Viime aikoina nainen on kuitenkin ollut enemmän median valokeilassa parisuhteidensa vuoksi. Nyt Minogue on ottanut haltuunsa uuden aluevaltauksen ja alkanut suunnittelemaan viinejä.

Kylie Minogue täytti juuri 52 vuotta ja julkaisi sen kunniaksi oman viinisarjansa ensimmäisen viinin, joka on roseeviini ja kantaa nimeä Rosé Vin De France. Viini on tällä hetkellä Daily Mail -sivuston mukaan saatavilla Iso-Britanniassa 450 Tesco-myymälässä ja sen hinta on yhdeksän puntaa eli noin 10 euroa.

Kylie Minogue on musiikkinsa lisäksi kokeillut rahkeitaan jo useampaan otteeseen erilaisissa bisnesseikkailuissa. Australialainen laulaja on kehitellyt muun muassa oman hajuveden, suunnitellut vaatteita ja julkaissut myös oman petivaatesarjan. Nyt hän on alkanut suunnittelemaan omaa viiniään ja hänen tavoitteenaan on luoda viinejä, jotka maistuvat etenkin hänen iäkkäämmille faneilleen.