Dakota Johnson joutui valitsemaan – ottaisiko Christian Greyn vai Jamie Dornanin?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Dakota Johnson tuli monille tunnetuksi muun muassa 50 Shades of Grey -elokuvista. 30-vuotias nainen seurustelee tällä hetkellä Coldplay-yhtyeen keulahahmon Chris Martinin kanssa. Nyt kaunotar laitettiin kuitenkin tekemään leikkimielisessä haastattelussa erikoinen valinta kahden miehen välillä.

Josh Horowitz haastatteli Dakota Johnsonia ja parivaljakko leikki juttutuokionsa aikana hauskaa leikkiä, jossa kahdesta vaihtoehdosta tuli valita itselleen mieluisin vastaus. Horowitz keksi kysyä naiselta, että ottaisiko hän mielummin fiktiivisen Christian Grey -hahmon vai näyttelijä Jamie Dornanin kanssaan eroottiseen kirjakerhoon.

Dakota Johnson vastasi naureskellen, että hän ottaisi kirjakerhoon mukaan mielummin itse Jamie Dornanin, koska hän on paljon hauskempi. Naisen vastaus olisi silti voinut hyvin olla myös elokuvan hahmo Christian Grey, koska itse Dornanin kanssa Johnson ei ollut huhujen mukaan hyvissä väleissä elokuvan kuvausten aikana.